Första veckan på året…

Den första veckan på det nya året har varit en vecka för mig när jag har reflekterat över året som gått, 2015 och summerat det. Verkligen tacksam och det var verkligen kul att blicka tillbaka.

Jag tog också möjligheten att sätta vision och mål för året jag har framför mig. fundera över vad jag vill och vad jag behöver göra och vara för att komma dit. en del av min vision är min ”drömlista” där jag skriver ner en lista på saker jag knappt vågar nämna ens för mig själv…. och ändå så har jag faktiskt ändå gjort det, formulerat mina drömmar…. Vad vill jag ha för känsla i mitt liv?

Vad har du för drömmar? Vad har du för önskan för det kommande året? Personligen och professionellt?

Värme!

[sgmb id=1] Följ Librare på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn