Överlägg

Utbud MF

  • MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) program som hålls enligt det program som får kallas MBSR utformat av John Kabat-Zin
  • Mindfulness gruppträffar
  • E-baskurs i Mindfulness
  • Program specifikt till företag och grupper.
  • Korta inspirationsföreläsningar

MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction

Denna kurs är för dig som vill få tillgång till mindfulness som ett redskap i ditt arbete och/eller för att utveckla dig själv. Mindfulness som metod är ett kraftfullt redskap för att hantera stress, fördjupa närvaron i mötet med andra, stanna upp och bottna mer i sig själv.

Kursen ger dig färdigheter att börja använda mindfulness som ett förhållningssätt i ditt arbete i mötet med människor. Det ger dig också redskap att själv medvetet förhålla dig till stress. Du kan integrera mindfulness i ditt förhållningsätt oavsett vilken typ av arbete du har genom din egen inre hållning av närvaro och utrymme i samtalet. Mindfulness är ett användbart förhållningssätt professionellt i arbetet med t ex klienter, elever, medarbetare och privat i vardagen och livet i övrigt.

Uppgifterna bygger på dina erfarenheter och upptäckter i mindfulnessträning; i vardagen och den formella träningen. Upplägget bygger på MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) och det s k 8-veckorsprogrammet som har utvecklats av Jon Kablat Zink. Kursen är i första hand upplevelsebaserad för att erfara och förstå i kropp, hjärta och intellekt. Mellan kursdagarna ingår egenträning som en förutsättning för insikt. Under kursen utforskar vi mindfulness utifrån öppenhet, vänlighet och nyfikenhet.

Info om MBSR

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Denna kurs är för dig som vill få tillgång med mindfulness som redskap i ditt arbete och/eller för att utveckla dig själv.Mindfulness som metod är ett kraftfullt redskap för att hantera stress, fördjupa närvaron i mötet med andra, stanna upp och bottna mer i sig själv.
Ingen planerad start våren 2020. Denna körs även på förfrågan från företag. Skicka gärna intresseanmälan.
8 kurstillfällen och en tyst dag.Kvällstid mellan kl 17-19.Plats Villa Luvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm. T-bana Mariatorget.
Privatpersoner: 5 500 kr inkl moms företag: 5 500 kr exkl. moms.Anmälningsavgift 500 kr.

Mindfulnessbaserade gruppträffar

Vem vänder sig Mindfulness baseradegruppträffar till? Denna kurs är för dig som aldrig provat mindfulness eller som för dig som vill fortsätta utforska mindfulness som förhållningssätt för att leda dig själv och andra på ett mer effektivt sätt, hantera din egen och andras stress, bygga trygga miljöer och grupper utifrån kommunikation på ett mer effektfullt sätt

Modulen omfattar 6 tillfällen där varje tillfälle omfattar olika teman. I modulen kommer vi att utforska bl a kommunikation, flexibilitet, vane -och tankemönster hur vi förhåller oss till det och hur det påverkar oss i arbetet och privat.

Om du vill fortsätta att utforska mindfulness förhållningssätt, men inte i grupp utan individuellt finns möjligheter till individuell coachning där jag använder mindfulness som en pelare och skypekonsultationer (läs mer nedan).

 Info om MF gruppträffar

InnehållStart/OmfattningTid & plats Pris
Denna kurs är för dig som aldrig provat mindfulness eller som för dig som vill fortsätta utforska mindfulness som förhållningssätt för att leda dig själv och andra på ett mer effektivt sätt, hantera din egen och andras stress.
Start hösten 2020. Datum kommer senare i vår. 6 kurstillfällen i mindre grupper. Hemövningar och reflektionsuppgifter förekommer mellan tillfällena.
Varje tillfälle 1,5-2 timmar kl 18-20.Plats Villa Luvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm. T-bana Mariatorget
Privatpersoner 4 500 kr inkl. moms och företag 6 000 kr exkl. moms. Anmälningsavgift 500 kr

E-kurs Mindfulness

E-Kursen har samma tanke som gruppträffarna där vi träffas fysiskt, men den blir annorlunda på så sätt att du går kursen via webben och ges inte möjlighet till interaktion med andra som går kursen. Den vänder sig till dig som vill gå en webbaserad mindfulnesskurs, till dig som av någon anledning inte vill träffas ”fysiskt” (men vill prova på) eller till dig som inte kan träffas fysiskt av någon anledning. Även e-kursen är upplevelsebaserad även om den är på webben, vilket kräver din egen träning för att ge resultat.

Kursen innehåller teoriavsnitt, övningsuppgifter, reflektion i egen kursdagbok och diskussioner. Du kan ställa frågor i digitalt klassrum. Kursen innebär att du inte behöver  vara uppkopplad någon speciell tid, du kommenterar och tar del av avsnitten när det passar dig. Du gör uppgifterna i din egen takt, materialet ligger kvar i klassrummet en period efter avslut så att du i lugn och ro kan ta del av materialet och avsluta dina uppgifter.

Info om E-Baskurs i Mindfulness

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Information om nästa start kommer senare med start under våren 2020.
Våren 2020 med 5 kurstillfällen totalt.
Online via kursportal enligt bifogad länk.
Privatpersoner 895 kr inkl. moms

Mindfulness meditationer

Meditation är ett enkelt sätt att bli mer närvarande i vardagen. Det sänker stressnivån och hjälper oss att få bättre perspektiv på våra problem och förebygger och minskar stress bl.a. Dessa läggs ut vid enstaka tillfällen här på webben.

Info om MF meditation

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Meditationer inom Mindfulness för att fördjupa sitt inre ledarskap.Inga förkunskaper behövs.
Lägger ut löpande när det blir aktuellt under hösten 2020. Återkommer med datum
Ett antal gånger under terminen. Vi träffas och mediterar tillsammans i guidad form under cirka 1 timme.Plats Villa Luvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm. T-bana Mariatorget
Privatpersoner 200 kr per gång

Mindfulness för företag eller grupper

Företag och grupper har också sett att medveten närvaro – att lära sig fokusera på ett medvetet sätt – har potential att bl a förebygga och minska stress, öka kreativitet, ökad flexibilitet, bättre motivation och välmående och en tydligare kommunikation.

Info om MF för företag och grupper

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Här finns vissa delar som används i nästan alla föreläsningar/workshops för företag. En del skräddarsys dock efter företagets specifika behov och situation. Kontakta mig så pratar vi vidare. Det kan vara enstaka föreläsningar, workshops eller program för att fördjupa sitt inre ledarskap.
Enligt överenskommelse utifrån behov och önskemål
Enligt överenskommelse
Enligt offert

E-baskurs i Mindfulness

Info om E-baskurs i MF

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Information om nsta start under våren 2020.
5 kurstillfällen totalt.
Online via kursportal som du får länk till.
Privatpersoner 895 kr inkl. moms

Skype konsultation

Info om Skype konsultation

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Bokad tid för webbsamtal via Skype/facetime
Rekommnderas 5-15 antal konsultationer för optimal effekt.
50 min. per konsultation via webbkamera via dator, läsplatta eller mobil. Prova på 20 min. konsultation kostnadsfritt.
Privatpersoner 800 kr inkl. moms per konsultation 50 min.

Mindfulnesslunch via Sverigehälsan 

Info om Mindfulnesslunch via Sverigehälsan

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Live mindfulness via Sverigehälsan sida på Facebook under lunchtid. Inga förkunskaper behövs.
Lägger ut löpande när det blir aktuellt Återkommer med datum
Livesändning via Sverigehälsan cirka 20 minuter lunchtid.
Gratis för dig !
Upphovsrätt © 2020 . Alla rättigheter förbehållna. | Catch Vogue av Catch Themes
Scroll Up