Mindfulness

Jag integrerar mindfulness i mitt arbete, men Du kan också välja att gå några av mina mindfulnessskurser.

  • MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) program som hålls enligt det program som får kallas MBSR utformat av John Kabat-Zin
  • Mindfulness gruppträffar både för fysiska möten och onlinemöten
  • E-baskurs i Mindfulness
  • Konsultationer och möten via Zoom.
  • Live lunch Mindfulness via Sverigehälsans Facebooksida
MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction

Denna kurs är för dig som vill få tillgång till mindfulness som ett redskap i ditt arbete och/eller för att utveckla dig själv. Upplägget bygger på MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) och det s k 8-veckorsprogrammet som har utvecklats av Jon Kabat Zink. 

Info om MBSR

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Upplägget bygger på MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) och det s k 8-veckorsprogrammet som har utvecklats av Jon Kabat Zinn. Mindfulness som metod är ett kraftfullt redskap för att hantera stress, fördjupa närvaron i mötet med andra, stanna upp och bottna mer i sig själv.Kursen ger dig färdigheter att börja använda mindfulness som ett förhållningssätt i ditt arbete i mötet med människor. I programmet ingår uppgifter i form av egen träning mellan kurstillfällena.
Ingen planerad start våren 2020. Denna körs även på förfrågan från företag. Skicka gärna intresseanmälan.
8 kurstillfällen och en tyst dag.Kvällstid mellan kl 17-19.Plats Villa Luvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm. T-bana Mariatorget.
Privatpersoner: 5 500 kr inkl moms företag: 5 500 kr exkl. moms.Anmälningsavgift 500 kr.

Mindfulnessbaserade gruppträffar

Denna kurs finns i normala fall både för fysiska möten och även onlinemöten. På grund av rådande pandemi har vi valt att pausa de fysiska gruppträffarna.

Info om Mindfulness gruppträffar

InnehållStart/OmfattningTid & plats Pris
Denna kurs är för dig som aldrig provat mindfulness eller som vill fortsätta utforska mindfulness som förhållningssätt, leda dig själv och andra på ett mer effektivt sätt samt hantera din egen och andras stress.
Återkommer med datum för fysiska gruppträffar utifrån utvecklingen av Corona. Hoppas ni har överseende med det. ONLINE möten start hösten 2020 den 3/9 med efterföljande tillfällen 10/9, 17/9, 24/9, 1/10 och 8/10. Det är 6 kurstillfällen i mindre grupper och du bokar dig för alla 6 när du anmäler dig. Hemövningar och reflektionsuppgifter förekommer mellan tillfällena. Kursen kommer kräver ett visst antal deltagare för att den skall bli av.
Vid online kurs får du en länk efter anmälan via Boka direkt. Länken ger dig tillgång till det digitala rummet. När fysiska kursen startar är varje tillfälle 1,5-2 timmar kl 18-20.Plats Villa Luvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20, Stockholm. T-bana Mariatorget.  
Fysisk kurs: Privatpersoner 4 500 kr inkl. moms. Digitalkurs: 4 000 kr inklusive moms.

E-kurs Mindfulness

E-Kursen har samma tanke som gruppträffarna där vi träffas fysiskt, men den blir annorlunda på så sätt att du går kursen via webben och ges inte möjlighet till interaktion med andra som går kursen. Den vänder sig till dig som vill gå en webbaserad mindfulnesskurs, till dig som av någon anledning inte vill eller kan träffas ”fysiskt” (men vill prova på) . Även e-kursen är upplevelsebaserad även om den är på webben, vilket kräver din egen träning för att ge resultat.

Info om E-kurs i Mindfulness

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Kursen startar du när du vill. Vill du ställa frågor till mig kan du göra det, men kursen är inte lärarledd. Kursen innehåller teoriavsnitt, övningsuppgifter, reflektion i egen kursdagbok och diskussioner. Kursen innebär att du inte behöver  vara uppkopplad någon speciell tid, du tar del av avsnitten när det passar dig. Du gör uppgifterna i din egen takt, materialet ligger kvar i klassrummet en period efter avslut så att du i lugn och ro kan ta del av materialet och avsluta dina uppgifter. Det är dock en fördel om du gör dem i en följd, kanske en gång per vecka, så det inte går så lång tid mellan ”lektionerna”.Till kursen: 
Kursen startar när du vill och du kan göra den vart du vill så länge du har tillgång till internet. Till kursen  
Online via kursportal enligt bifogad  länk. Du går kursen när du vill. Till kursen.
Just nu reducerat pris 650 kr (Ord. pris 895 kr inkl. moms). Reducerat pris gäller till 31/8-2020.  

Gratis E-kurs Hälsoinvestera är lönsamt för alla

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Gratis e-kurs via företaget Hälsoinvest som presenterar inspiratörer, utbildare och föreläsare inom hälsa, livsstil och yrkesmässiga områden. E-kursen Hälsoinvestera är lönsamt för alla är inspiration för att skapa en hällbar hälsa .Till kursen: 
Kursen startar när du vill och du kan göra den vart du vill så länge du har tillgång till internet.  
Online via kursportal enligt bifogad  länk. Du går kursen när du vill. Till kursen.
Ingen kostnad
Online konsultationer och möten

Info om konsultation via Zoom

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Bokad tid för webbsamtal via verktyget zoom
Rekommenderas 5-15 antal konsultationer för optimal effekt.
Gå in på boka direkt och se olika alternativ. Konsultation via webbkamera via dator, läsplatta eller mobil. Prova på 20 min. konsultation kostnadsfritt.
Privatpersoner 700-800 kr inkl. moms per konsultation beroende på vilken sort (se boka direkt).
Mindfulnesslunch via Sverigehälsan 

Info om Mindfulnesslunch via Sverigehälsan

InnehållStart/OmfattningTid & platsPris
Live mindfulness via Sverigehälsan sida på Facebook under lunchtid. Inga förkunskaper behövs.
Lägger ut löpande när det blir aktuellt. Nästa tillfälle 7/5 kl 12.00 via Sverigehälsan på Facebook.
Livesändning via Sverigehälsan cirka 20 minuter lunchtid.
Gratis för dig !

 

Lyssna på spellistan Meditationer på Youtube. Klicka på symbolen med ränder och pil längst upp på bilden nedan så hittar du fler meditationer.

Följ Librare på